Социални Мрежи

Бежови мивки

Цена
 лв.
 лв.
Марки
Цвят
Ширина на мивката
Брой корита
Отцедник
Форма на корито
Тип монтаж

Знаем колко е трудно да подредите кухнята на мечтите си. Ако търсите промяна от класическото хромиране, гранитните мивки предлагат няколко оригинални решения, които ще променят облика на вашата кухня. Бежовите мивки се съчетават прекрасно с кухненски смесители от същия цвят, но също така позволяват контрастна комбинация с хромирани или черни фитинги.

Бежовата мивка е нестандартен избор, но се оказва, че идеално допълва повечето стилизирани интериори. Особено си струва да се допълни кухня в селски стил, където тя ще се хармонизира прекрасно с дървени елементи. Също така се съчетава с уютния провансалски стил, където царуват ярки цветове.

Моделите Рига, Женева и Осло са еднокамерни мивки, които заемат малко място - следователно те са идеални за малки кухни или кухненски боксове. Мивки като Барселона, Ибиза или Милано имат допълнително отцедник, така че сушенето на съдове или големи тенджери вече няма да е проблем. Моделите с една и половина камери, т.е. Париж, Валенсия, Севиля и Ню Йорк, са перфектната комбинация между размер и функционалност. За собствениците на големи кухни препоръчваме двукамерни мивки - Копенхаген или Берген. Предлагаме и ъглови модели като Катания или Монако. Те са добро решение, което ви позволява да спестите допълнително пространство.

Използването на най-качествените материали ни позволи да получим изключителна устойчивост на механични повреди, драскотини и температурни промени. Бежовите кухненските мивки също са устойчиви на обезцветяване и грозни петна. Нашите продукти са допълнени и с антибактериална формула, чиито активни сребърни йони предпазват мивката от вредни микроорганизми и премахват неприятните миризми. Дозатор за течност за миене или сапун също може да бъде полезен аксесоар. Предлага се в шест цвята, така че може лесно да се съчетае с бежова мивка.

Филтри
Подреди по