Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна
Каталог

Бели кухненски мивки

Цена
 лв.
 лв.
Марки
Цвят
Ширина на мивката
Брой корита
Отцедник
Форма на корито
Тип монтаж

Научете повече за кухненските гранитни мивки в бял цвят - предимства, съчетание и модели

Искаме кухнята да е уютна и красиво декорирана, защото се казва, че тя е сърцето на дома. Вярно е, обикновено прекарваме много време в тази стая и трябва да се чувстваме възможно най-удобно в нея. Богатството на интериорните стилове означава, че стандартните решения вече не са достатъчни. Белите кухненски мивки са идеални за много кухненски аранжировки, както модерни, така и по-класически.

Бяла гранитна мивка, комбинирана с кухненски смесител от същия цвят, ще отговаря перфектно на кухня в провансалски стил, където много се набляга на ярките цветове. Можете също така да се вдъхновите от бляскавия стил и да се съсредоточите върху контраста, като комбинирате бяла кухненска мивка с черни смесители и аксесоари. Съществуването на много кухненски аранжименти и универсалната природа на бялото означава, че единственото ограничение е вашето въображение.

Нашата гама бели кухненски мивки включва прости модели с едно корито, като Рига, Женева и Осло. Това е добър избор в кухненски бокс или малка кухня, защото малкият им размер ви позволява да спестите място. Милано, Рим, Прага или Сан Франциско са примери за модели с едно корито и отцедник, позволяващ удобно сушене на прибори за хранене, съдове и дори по-големи саксии. Хората, които търсят бели гранитни мивки с едно и половина корита със сигурност ще се интересуват от модела: Ню Йорк, Мадрид, Сидни, Париж или Севиля. Кухненски Мивки с две кортита, като: Берген и Копенхаген, са отличен избор за по-голяма кухня. Интересно решение са ъгловите модели на мивки за кухня : Катания и Монако, които ви позволяват да спестите място и в същото време да привлечете вниманието.

Противно на външния вид, бялата гранитна мивка за кухня не е по-податлива на обезцветяване и петна, и всичко това благодарение на използването на най-качествените материали - гранитен кварц 80% и специална смола. За да поддържате кухненския кът в ред, си струва да намалите количеството предмети, поставени върху нея, до минимум, затова препоръчваме да изберете дозатор за измиващи течности който се предлага се в няколко цвята, така че може свободно да се съчетае с бялата мивка.

Филтри
Подреди по