Социални Мрежи
Каталог

Антибактериална Формула Ultra-Fresh

Антибактериална Формула Ultra-Fresh

Антибактериална Формула - ULTRA Fresh

 

Мивки "Твоят СТИЛ ", са обработени с естествена технология. 
Лабораторно доказана технология, която гарантира още по-ефективна защита срещу бактерии във вашата кухня.

Антибактериалност Ultrafresh.
 "Твоят СТИЛ " е семеен бизнес - ние знаем, че кухнята е стратегическа стая във всеки дом и кухненското оборудване  се използва постоянно. Животът преминава в кухнята всеки ден, поради което нашите мивки се произвеждат с най-голямо внимание и качество, като се използват най-висококачествените материали, предоставени от надеждни доставчици. Ние се грижим за всички детайли и нашата цел е всеки от нашите продукти да потвърди нашата гаранциия  за качество.

Ние прилагаме същата стратегия по отношение на безопасността, поради което започнахме сътрудничество с най-голямата компания в областта на антибактериалните и противогъбичнате технология . Марката Ultra-Fresh е позната и ценена в над 60 държави и потребителите я смятат за доверен лидер в много индустрии, свързани с ежедневната употреба, например матраци, стелки за обувки, спортно облекло, дъски за рязане, както и мивки за кухня и баня.

 

Как работи технологията Ultra-Fresh ?

В ранния етап от производството на мивките "Твоят СТИЛ " към сместа, състояща се от смола и минерали, се добавя сребърен колоиден разтвор, който се разпределя равномерно в цялата структура на мивката. Той остава активен през целия си експлоатационен живот на мивката, без да се изтрива или изплаква от повърхността му, както е антибактериалните покрития.

Антибактериалната технология позволява още по-ефективна защита срещу бактерии, като оставя зоната за миене в безопасност за всички членове на семейството.

Открийте всички предимства на мивки "Твоят СТИЛ " с Ultra-Fresh.


Добавката Ultra-Fresh CA-16, която се използва при производството на мивки "Твоят СТИЛ ", има одобрението на Oeko-Tex, което доказва, че това е продукт, който е безопасен за човешката кожа и е одобрен за контакт с храна.

Нашите мивки са защитени срещу вредното въздействие на бактерии, гъбички и плесени.
Мивките "Твоят СТИЛ " съдържат активни сребърни йони за защита срещу нежелани миризми.
Продуктът е защитен срещу петна.
Мивката има антибактериални свойства.
Безопасността и антибактериалните свойства са потвърдени от резултати и тестове, проведени в специализирана и модерна лаборатория в съгласно международни методи за изпитване: AATCC, ASTM, ISO, JIS.

Проверете подробностите:

Ултра свеж антибактериален сертификат (виж сертификата)

AATCC противогъбична оценка (вж. Доклад)

Антибактериална оценка на проби (проверка на оценка)

ITA-TEST във Варшава (вижте сертификата)