Социални Мрежи
Каталог

Аксесоари за кухненска мивка

Кухненски аксесоари

Прочетете повече за аксесоарите за кухненска мивка

Гранитните мивки предлагани на онлайн магазин www.Granitnimivki.BG могат да се комбинират с предлаганите от нас аксесоари за кухненски мивки. Предлагаме селекция от кухненски джаджи. В нашия магазин ще намерите аксесоари за мивки, като обикновени сифони или сифони с автоматична запушалка, които улесняват ежедневната работа в кухнята.
 
За еднокамерна, двукамерна или мивка с едно и половина корита могат да бъдат избрани както обикновени, така и автоматични сифони. Препоръчваме да допълните комплекта с дозатор за течност или сапун. Благодарение на това практично решение ще се отървете от грозните бутилки, стоящи по ръба на мивката, които често пречат на работата ви. По този начин ще "почистите" зоната за миене, тъй като контейнерът за течност ще се намира под повърхността на мивката, а на повърхността ще остане само хромиран или гранитен диспенсър с помпа - в цвета на гранитната мивка. Като подарък за Вас ние ще покрием гранитната мивка със специална антибактериална формула със сребърни частици, която има бактерицидни и фунгицидни свойства с доказана ефективност. Ако решите да монтирате смесителя на плота, предлагаме да допълните комплекта с елегантна хромирана тапа, която е предназначена за гранитни мивки. 
 
Препоръчваме и продукт за грижа за изделия от камък, пластмаса и неръждаема стомана, който придава на повърхностите гланц и защитно покритие, предпазващо от замърсяване.
Филтри
Подреди по