Социални Мрежи

Ъглови мивки

Цена
 лв.
 лв.
Марки
Цвят
Ширина на мивката
Брой корита
Отцедник
Форма на корито
Тип монтаж

Научете повече за ъгловите мивки предлагани от Granitnimivki.bg !


Ъгловите мивки са решение, което работи особено добре в малки стаи и кухни, където се брои всеки сантиметър свободно пространство. Тези продукти се препоръчват и за интериори, декорирани в стилове, които не обичат суровите покрития и острите ъгли. Оригиналният дизайн прави ъгловите мивки интересно решение за подреждане, избрано както в съвременния интериор, така и в по-традиционните.

 

Предлаганите в нашето предложение ъглови кухненски мивки са еднокамерни модели, оборудвани с функционален отцедник. Това решение прави миенето на съдове или предварителната обработка на храната лесно и удобно. Предлагаме продукти в няколко универсални цвята: черен, графитен, сив, бежов и бял. Подобните цветове на нашите кухненски смесители улесняват съставянето на последователен и естетичен комплект.

 

Ъгловите мивки предлагани от Granitnimivki.bg се отличават с високо качество на изработка. За тяхното производство използвахме най-добрите суровини: гранитен агрегат и полиестерна смола, благодарение на което мивките са устойчиви на механични повреди и внезапни промени в температурата. Убедени сме в над средното ниво на издръжливост на нашите продукти, поради което ъгловите мивки имат 35-годишна гаранция за надеждност. Освен това всеки модел e обогатен с световно известната антибактериална формула на ULTRA-FRESH, която инхибира растежа на вредни микроорганизми и неприятни миризми.

 

Самостоятелното сглобяване на гранитни ъглови мивки е безпроблемно. Нашите продукти включват стандартни два отвора за монтаж. При поискване, в избрани модели - можем да направим допълнителни отвори за монтиране на допълнителни кухненски аксесоари. В нашия магазин можете да изберете допълнителни аксесоари, които отговарят на вашата мивка, което ще улесни ежедневните ви задължения. Особено препоръчваме автоматичен сифон и съд за миене на течности.

 

Ако се интересувате от закупуване на нашите продукти или имате допълнителни въпроси - моля, свържете се с нас!

Филтри
Подреди по