Социални Мрежи
Каталог

Ъглови кухненски мивки

Цена
 лв.
 лв.
Марки
Цвят
Ширина на мивката
Брой корита
Отцедник
Форма на корито
Тип монтаж

Научете повече за ъгловите кухненски мивки предлагани от Granitnimivki.bg !


Ъгловите мивки от гранит за кухня са решение, което работи особено добре в малки стаи и кухни, където се брои всеки сантиметър свободно пространство. Този тип кухненски мивки се препоръчва и за интериори, декорирани в стилове, които не обичат суровите покрития и острите ъгли. Оригиналният дизайн прави ъгловите мивки интересно решение за подреждане, избрано както в съвременния интериор, така и в по-традиционните.

Предлаганите в нашия онлайн магазин ъглови кухненски мивки са модели с едно корито, оборудвани с функционален отцедник. Това решение прави миенето на съдове или предварителната обработка на храна лесно и удобно. Предлагаме мивките в няколко универсални цвята: черен, графитен, сив, бежов и бял. Подобните цветове на нашите кухненски смесители улесняват съставянето на последователен и естетичен комплект.

Ъгловите кухненски мивки предлагани от Granitnimivki.bg се отличават с високо качество на изработка. За тяхното производство използвахме най-добрите суровини: гранитен агрегат и полиестерна смола, благодарение на което мивките са устойчиви на механични повреди и внезапни промени в температурата. Убедени сме в над средното ниво на издръжливост на нашите мивки, поради което нашите кухненски мивки имат 35 годишна гаранция за надеждност. Освен това всеки модел e обогатен с световно известната антибактериална формула на ULTRA-FRESH, която инхибира растежа на вредни микроорганизми и неприятни миризми.

Самостоятелното монтиране на гранитните ъглови мивки е безпроблемно. Нашите мивки се произвеждат по съвременна технология която позволява отворите за смесител, автоматичен сифон или други аксесоари да се фрезоват предварително. По този начин Вие сами може да направите жаланият от вас брой отвори и тяхното разположение според нуждите Ви. Достатъчно е леко почукване или доразпробиване и вашият отвор е готов, с което слагате край на излишните отвори и дразнещите капачета които ги закриват. В нашия онлайн магазин можете да изберете допълнителни аксесоари за вашата кухненска мивка, които отговарят на вашите нужди, което ще улесни ежедневните ви задължения. Особено препоръчваме автоматичен сифон и дозатор за измиващи течности.

Разгледайте и други модели кухненски мивки:

 

Ако се интересувате от закупуване на нашите продукти или имате допълнителни въпроси - моля, свържете се с нас!

Филтри
Подреди по