Социални Мрежи
  • Начало /
  • 360 ° Презентации, Преглед и Видео

360 ° Презентации, Преглед и Видео

Твоят СТИЛ  е търговец на  гранитни кухненски мивки. Продуктите, които предлагаме, са изработени от най-висококачествени материали - гранит и специални смоли. Поради трайността и модерния дизайн на нашите продукти, те често се избират както в България , така и в чужбина. Мивките Твоят СТИЛ се предлагат в 20 модела и богата гама от цветове, което ги прави лесни за приспособяване към всеки размер и стил на кухнята.

Много добре знаем, че понякога е трудно да се избере перфектното кухненско оборудване, особено когато асортиментът е широк. Затова ние предлагаме 360 ° презентации, благодарение на които можете да разглеждате нашите продукти от всички страни. Това решение улеснява по-добрата визуализация на отделни модели и приспособяване на формата на мивката към нуждите на клиента. Презентациите на 360 ° се отнасят до всеки от 20-те модела на нашите мивки и се предлагат в два цвята - светъл и тъмен.

Прага

 

Сан Франциско

 

Барселона

 

Берген

 

 

Женева

Ибиза

 

Катания

 

Копенхага

Мадрид

Милано

Монако

 

Ню Йорк

Осло

Париж

 

 

Рига

 

 

 

Рим

 

Севилия

 

 

Сидни

 

Валенсия

Кухненска Мивка от гранит модел Прага

Кухненска Мивка от гранит модел Прага Гранитна Мивка за Кухня Основни Характеристики : – 35 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ – Антибактериална формула – Противогъбична формула – Устойчивост на висока температура – 260 °C – Устойчивост на резки температурни промени