Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна
Каталог
  • Начало /
  • 360 ° Презентации, Преглед и Видео

360 ° Презентации, Преглед и Видео

Твоят СТИЛ  е търговец на гранитни кухненски мивки. Продуктите, които предлагаме, са изработени от най-висококачествени материали - гранит и специални смоли. Поради трайността и модерния дизайн на нашите продукти, те често се избират както в България , така и в чужбина. Мивките Твоят СТИЛ се предлагат в 20 модела и богата гама от цветове, което ги прави лесни за приспособяване към всеки размер и стил на кухнята.

Много добре знаем, че понякога е трудно да се избере перфектното кухненско оборудване, особено когато асортиментът е широк. Затова ние предлагаме 360 ° презентации, благодарение на които можете да разглеждате нашите продукти от всички страни. Това решение улеснява по-добрата визуализация на отделни модели и приспособяване на формата на мивката към нуждите на клиента. Презентациите на 360 ° се отнасят до всеки от 20-те модела на нашите мивки и се предлагат в два цвята - светъл и тъмен.

Прага

Кухненската Мивка от гранит модел Прага е с размери 890мм х 495мм. Голяма семейна гранитна мивка, дизайна е стилен и изчиетен. Вътрешната периферия на мивката е с високи ръбове което спира разливането на вода по плота и кухнанските шкафове. Едно просторно корито достатъчно за измиването на големи съдове и тенджери, а от другата страна просторен отцедник които може спокойно да отрупате с домакинска посуда.

 

Сан Франциско

Кухненска Мивка от гранит модел Сан Франциско с размери 780мм х 440мм с класически Американски стил съчетана с практичност. Гранитната Мивка се вписва чудесно в по-малки домакинства и кухненски боксове. Оборудвана е с едно корито в квадратна форма с размери 345мм х 345мм и отцедник с изящна декорация с дължина 375мм. 

 

Барселона

Кухненска Мивка от гранит модел Барселона с размери 585мм х 460мм е модел с овална форма на коритото и малък но практичен отцедник. 

 

Берген

Кухненска мивка от гранит модел Берген с размери 780мм х 500мм е голяма семейна гранитна мивка с две корита. Големи и широки корита с невероятните размери 334мм х 389мм напълно достатъчни да поберат и измият кухнанските прибори на многочленно семейство. 

 

 

Женева

Кухненска мивка от гранит модел Женева с размери 515мм х 515мм е нашият стилен и класически модел кръгла мивка. Изключително удобна и функционална, съчетава се отлично със съдомиялна машина. Размера на коритото е 400мм в диаметър което го прави достатъчно голяма за ежедневни нужди, но не би се затроднило и с малко повече посуда.

Ибиза

Кухненска Мивка от Гранит модел Ибиза с размери 640мм х 490мм е един изключително практичен модел мивка. Не е малка но не е и голяма, тя е практична. Оборудвана е с отцедни с дължина 260мм достатъчен за ежедневно подсушаване на съдове. Запазва стила и елегантноста на вашата кухня, но и не заема пространство на работния плот.

 

Катания

 

Копенхага

Мадрид

Кухненска мивка от Гранит модел Мадрид с размери 880мм х 520мм е една доста сериозна семейна мивка оборудвана с едно основно корито и една помощно, но това не всичко. Мивката Мадрид има и стабилен на размери отцедник който ще ви помага с подсушаването на голям обем от прибори и съдове. 

Милано

Монако

Ъглова Кухненска Мивка Монако с размери 970мм х 490мм е снабдена с едно основно корито и едно помощно което улеснява измиването на малки съдове и кухненски прибори. Мивката също е снабдена с практичен отцедник върхо които може да подушавате съдове и прибори.

 

Ню Йорк

Осло

Кухненска Мивка от Гранит модел Осло с размери 510мм х 435мм е чудесен избор, мивката е с обемно корито с параметри 430мм х 290мм което е способно да побере значителен обем съдове и пробори. Гранитната мивка би се комбинирала чудесно със съдомиялна машина.

 

Париж

Кухненска Мивка от Гранит модел Париж с размери 595мм х 495мм, моделът е въплатен от страста на Париж, кухнята е без отцедник, но има две корита. Едно основно с размер 410мм х 310мм което е доста практично и ще върши чудесна работа с помощ на второто по малко корито. Стилна и Изискана Мивка

 

 

 

Рига

 

 

 

Рим

 

Севилия

 

 

Сидни

 

Валенсия

Кухненска Мивка от гранит модел Прага

Кухненска Мивка от гранит модел Прага Гранитна Мивка за Кухня Основни Характеристики : – 35 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ – Антибактериална формула – Противогъбична формула – Устойчивост на висока температура – 260 °C – Устойчивост на резки температурни промени